TECHTech&ITTelefoane

vivo se pregătește să lanseze primul telefon 5G în 2020

5G va fi, fără îndoială, subiectul fierbinte al anului 2019, astfel încât marii producători, cum ar fi vivo, testează deja smartphone-uri cu noile tehnologii.

În cadrul Simpozionului Internațional privind Tehnologia Informației și de Comunicare (ICT – Information and Communications Technology), vivo a vorbit despre detalii pe marginea telefoanelor 5G de generație următoare și chiar a și arătat câteva dintre ele.

În ultimii doi ani, compania a depus mai mult de 1500 de propuneri organizației de standardizare 3GPP. Compania a înregistrat progrese importante și va lansa primul său smartphone precomercial în 2019, în timp ce telefonul mobil comercial va fi lansat în 2020. Totul depinde de momentul în care operatorii chinezi aduc noile tehnologii pentru mase.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button