TECHTech&ITTelefoane

vivo NEX va fi lansat pe tot mapamondul în această lună

Impresionantul telefon vivo NEX, cu o cameră retractivă și rame minuscule, a fost prezentat pe 12 iunie la Shanghai, China, iar recent compania a anunțat într-un comunicat de presă că dispozitivul va ajunge în magazinele din întreaga lume. Primele cinci piețe internaționale care vor vedea NEX-ul sunt cele din Rusia, India, Malaezia, Hong Kong și Taiwan, unde telefonul va apărea până la sfârșitul lunii iulie.

vivo NEX vine în două variante – vivo NEX S cu un scaner de amprente sub-afișaj, alimentat de chipset-ul Snapdragon 845 și vivo NEX A, cu senzor de amprentă pe spate și Snapdragon 710. Ambele au acel model unic de cameră retractivă și un raport masiv ecran/suprafață de 86% deși, funcție de modul în care îl calculați, acesta poate ajunge și până la 91%.

Când NEX S a fost inițial anunțat în China, prețul a fost de 4.988 yuan și 4.998 yuan (între 700 dolari / 580 euro și 780 dolari / 640 euro) pentru diferitele opțiuni de stocare, în timp ce NEX A a costat 3.998 yuan (605 dolari / 510 euro). Prețurile sunt de așteptat să fie similare și pe alte piețe, însă s-ar putea să vedem o ușoară creștere datorită taxelor și impozitelor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button