Știri ITTECHTelefoane

vivo NEX va fi lansat pe tot mapamondul în această lună

Impresionantul telefon vivo NEX, cu o cameră retractivă și rame minuscule, a fost prezentat pe 12 iunie la Shanghai, China, iar recent compania a anunțat într-un comunicat de presă că dispozitivul va ajunge în magazinele din întreaga lume. Primele cinci piețe internaționale care vor vedea NEX-ul sunt cele din Rusia, India, Malaezia, Hong Kong și Taiwan, unde telefonul va apărea până la sfârșitul lunii iulie.

vivo NEX vine în două variante – vivo NEX S cu un scaner de amprente sub-afișaj, alimentat de chipset-ul Snapdragon 845 și vivo NEX A, cu senzor de amprentă pe spate și Snapdragon 710. Ambele au acel model unic de cameră retractivă și un raport masiv ecran/suprafață de 86% deși, funcție de modul în care îl calculați, acesta poate ajunge și până la 91%.

Când NEX S a fost inițial anunțat în China, prețul a fost de 4.988 yuan și 4.998 yuan (între 700 dolari / 580 euro și 780 dolari / 640 euro) pentru diferitele opțiuni de stocare, în timp ce NEX A a costat 3.998 yuan (605 dolari / 510 euro). Prețurile sunt de așteptat să fie similare și pe alte piețe, însă s-ar putea să vedem o ușoară creștere datorită taxelor și impozitelor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button