Știri ITTECHTelefoane

vivo NEX Dual Display Edition va fi dezvăluit mâine la Shanghai

vivo a început să trimită invitații partenerilor la un eveniment special pe care îl va organiza în Shanghai mâine, pe data de 11 decembrie. Acesta este momentul în care smartphone-ul care a tot apărut prin leak-uri în ultima vreme, care noi am presupus că se va numi NEX 2, va deveni oficial. Numele, cu toate acestea, ar putea fi total altceva.

În invitația trimisă de vivo telefonul poartă numele de NEX Dual Display Edition. Nici acum nu este sigur că acesta va fi numele oficial, dar din moment ce aceasta este o invitație oficială, putem probabil presupune că producătorul va rămâne la această versiune.

Evenimentul va avea loc la ora 19:30, ora Chinei. Este de așteptat ca vivo NEX 2 (sau NEX Dual Display Edition) să aibă 10 GB de memorie RAM, chipset-ul Snapdragon 845, Android 9 Pie la bord și o cameră principală din spate cu deschidere f/1,3.

Ecranul principal va fi un display de 6,59 inch cu tehnologie de transmitere a sunetului, în timp ce pe partea din spate veți regăsi un ecran secundar de 5,5 inch. Veți putea comuta între ecrane printr-un simplu gest cu trei degete.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button