TECHTech&ITTelefoane

vivo NEX 2 apare în ultimele informații scurse pe internet

Mai întâi a fost vivo NEX cu o cameră selfie pe un slider apoi, o săptămână mai târziu, a apărut Oppo Find X, cu toate camerele ascunse în mecanismul pop-up. Compania nubia subsidiară a lui ZTE a scăpat de orice componente în mișcare și a dosit un afișaj secundar pe spatele lui nubia X în încercarea de a avea atât un display fără margini, cât și selfie-uri de bună calitate.

Se pare că celor de la vivo le-a plăcut foarte mult această idee, deoarece o fotografie care a apărut pe Weibo sugerează că un NEX 2 este pe drum cu un ecran pe fiecare parte. Și, în plus, este probabil să aveți trei camere pe spate.

Prin adăugarea unui al doilea afișaj, companiile elimină în mod esențial nevoia fotografiilor de tip selfie. Poți să suni persoane video sau să-ți faci poze cu ecranul din spate, în timp ce stai la muncă și distracție pe panoul frontal uriaș.

Este prea devreme pentru specificații, dar telefonul va avea cel mai probabil chipsetul Snapdragon 845. Dacă vivo merge all-in, atunci ar trebui să ne așteptăm de asemenea la 8 GB RAM și o mulțime de spațiu de stocare. Ecranul principal pare să fie similar cu panoul 6.59″ AMOLED de pe vivo NEX S, în timp ce secundarul pare să aibă raportul 16:9 pentru a face loc celor trei camere în partea de sus și logo-ului vivo în partea de jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button