Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vivendi papa mai mult din Ubisoft

/
/
/

In ciuda cererilor repetate ale conducerii Ubisoft, Vivendi continua sa inhate din ce in ce mai mult din actiunile companiei.

Vivendi detine in acest moment 17.73% din Ubisoft si are 15.66% din drepturile de vot referitoare la deciziile financiare viitoare ale companiei. Pe cat de apocaliptica era atmosfera la Ubisoft pe la inceputul anului, marea companie multi-media care acum cativa ani detinea Blizzard pare ca nu are de gand sa inlocuiasca oamenii de la conducere sau sa preia complet compania.

Desi, formularea exacta a fost ca Vivendi nu are planuri actuale pentru a puna mana si pe restul actiunilor companiei. Cu trecerea timpului si cresterea profitului generat de jocurile Ubisoft, asta s-ar putea schimba.

In cazul in care Vivendi va completa achizitia si va incerca sa schimbe conducerea companiei Vivendi, este posibil sa vedem exodul a catorva sute de oameni nemultumiti de aceasta decizie.

[Gamasutra]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar