PC&Consoles

Vivendi nu va cumpăra Ubisoft pentru următoarele 6 luni

Vivendi anunță că deși a cumpărat deja o mare parte din Ubisoft, nu are de gând să ducă totul până la capăt deocamdată. Nu are intenția de-a prelua restul companiei de jocuri cel puțin pentru următoarele șase luni.

Cei de la Ubisoft ar trebui să răsufle ușurați la această declarație, dar continuă să rămână vigilenți. La urma urmei, nu prea au mare garanție că Vivendi n-a făcut această declarație doar induce un sentiment fals de siguranță. Așa că în continuare se vor investiga strategii de creștere pe termen lung care să fie în folosul companiei și să încurajeze investitorii rămași să nu scape de acțiunile lor. Din vara anului viitor am putea asista la încingerea bătăliei din nou.

În momentul actual Vivendi deține 26% din acțiunile companiei Ubisoft, iar în cazul în care trece de 30% este obligat prin lege să facă o ofertă pentru preluarea tuturor celorlalte acțiuni. Dacă asta se va întâmpla, atunci Ubisoft va fi o divizie a Vivendi, iar în cazul în care se vor efectua schimbări la conducerea companiei de jocuri, atunci un număr măricel din angajați vor pleca în semn de protest.

Ubisoft a reușit să își redreseze destul de mult reputația în ultimii ani, cel puțin până la apariția suspiciunilor că DRM-ul lui Assassin’s Creed Origins ar consuma o parte considerabilă din resursele unui PC.

[Gamespot] 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button