TECH

Visapure Philips – Un mini Spa acasa

De multe ori, o curățare adecvată a feței noastre este primul pas pentru o piele sanatoasa si stralucitoare. Pentru un mini-Spa acasa incercati periile electronice de fata: dispozitive high-tech, concepute pentru o curatare confortabila si rapida.

Visapure de la Philips este un instrument care se aderseaza tuturor tipurilor de piele. Capul are o mișcare verticală care inlatura impuritățile și urmele de machiaj si o miscare de rotatie care netezeste si curata in acelasi timp.

Dotat cu un cronometru pentru trei zone diferite ale pielii, poate fi folosit de 30 de ori inainte de a fi incarcat din nou. Foarte usor de folosit, datorita design-ului ergonomic, ofera ofera imediat un ten mai moale și mai luminos.

Il gasiti la http://www.philips.ro/c-p/SC5275_10/visapure-essential.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button