Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Virtual Desktop a fost lansat

/
/
/

Virtual Desktop, una din cele mai interesante aplicatii non-joc dezvoltate pana acum pentru VR, nu mai este doar un simplu vis cu un trailer atasat.

Pe Steam puteti gasi in acest moment Virtual Desktop, o aplicatie care va permite sa generati mutati desktop-ul vostru intr-un mediu complet virtual, indiferent de numarul de monitoare pe care il aveti.

Ecranul virtual poate fi plan, poate fi curbat sau poate sa fie mulat complet in decor, oferind o senzatie de imersiune completa in ecran.

Virtual desktop are integrat un player video pentru continut VR, fie ca este vorba de filme pe 360 de grade, poze panoramice sau filme 3D. Apoi, mai avem parte si de suport deplin pentru jocuri si excelentul mod de vizualizare MilkDrop din Winamp. Exista pana si suport pentru Netflix, ca propria sa aplicatie, chiar si pe Windows 8, care nu are aplicatia de Netflix.

Regretabil, Virtual Desktop nu are suport pentru Windows 7.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar