MORE

Vine Update – Mesaje text si vine-uri private

Asa cum au spus si cei de la CNET, noul update al aplicatiei Vine este cumva o combinatie intre Instagram, Direct Messages si Snapchat. Cu aceasta miscare, cei de la Twitter plaseaza Vine in categoria aplicatiilor de mesagerie.

Noul update aduce posibilitatea trimiterii de mesaje text si vine-uri private oricarui utilizator. Mai mult decat atat, iti ofera posibilitatea trimiterii acestor mesaje contactelor tale din telefon, chiar daca acestia nu au Vine instalat. Ca si in cazul Instagram Direct Messages, mesajul sau vine-ul poate fi trimis mai multor contacte la alegere. Bineinteles, exista optiuni de privacy in aplicatie pentru cine nu vrea sa primeasca mesaje de la oricine. Este acesta un motiv suficient de bun pentru a va face sa folositi Vine?

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button