GamingRSS PaginaDeMedia

Viitorul patch pentru Stardew Valley introduce co-op splitscreen

Va mai amintiti de multiplayer-ul de odinioara? Pe cand trebuia sa imparti jumatate din ecranul televizorului cu celalalt player in propria sufragerie? Cam asa vor sta lucrurile si in cazul lui Stardew Valley.

Joculetul va fi supus update-ului 1.5, care va introduce in premiera modul co-op in splitscreen. Eric Barone, dezvoltatorul lui Stardew Valley, nu a dat foarte multe detalii, nici macar data de lansare. Se zvoneste si ca un Stardew Valley 2 ar urma sa fie produs, Totodata, Barone este indecis cu privire la alte posibile update-uri.

Dezvoltatorul afirma ca nu ar lua in considerare „update-ul 1.6”, dar nici nu doreste sa opreasca evolutia jocului. Pe langa asta, Barone mentioneaza ca lucreaza la mai multe proiecte solo.

Stardew Valley a devenit un joc foarte popular. Daca ai un pc sau laptop, o consola sau macar un telefon, atunci fii sigur ca il poti juca fara probleme.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button