MORE

Viitorul Nintendo este… platforma Android?! [Zvon]

Nintendo nu se scalda in ape prea limpezi in ultima vreme. Totusi, au avut anul trecut doua trimestre extrem de profitabile, mai mult, au avut si unele dintre cele mai bune exclusivitati, cu vanzari impresionante pentru o companie si o consola care… nu prea au impresionat. Totusi, compania considera ca viitorul Nintendo este pe platforma Android! O afirmatie care pana acum doi ani parea nebuneasca. Nu si daca luam in calcul Nintendo NX si o serie de afirmatii facute in 2013 de japonezi.

Conform site-ului japonez Nikkei, care a reusit sa discute cu o sursa din interiorul companiei ce doreste sa ramana anonima, compania se gandeste sa introduca Android pe viitoare sa consola, nume de cod Nintendo NX. Ba mai mult, discutia merge un pic mai departe, Nintendo dorind sa schimbe directia in care compania s-ar indrepta, incercand ceva cu totul nou.

In articol se discuta despre faptul ca publisherii mari au abandonat WiiU-ul unul cate unul, facand compania sa isi schimbe atentia de la un sistem inchis, catre unul care poate sa fie accesat de pe mai multe platforme, mai mult, discutandu-se si despre o posibila metoda de a controla jocurile de Nintendo NX de pe telefon, putand sa iti iei cu tine jocul. Asta ca sa nu mai vorbim de flexibilitatea pe care o ofera Android, dezvoltatorii putand acum sa dezvolte jocuri pentru consola cu mai multa usurinta.

Stirea trebuie totusi tratata cu un dram de „Google Translate”, avand in vedere ca in acest moment nu avem o sursa tradusa cum se cuvine. Totusi, un update in cursul zilei de astazi este pe drum. Adica articol tradus… cum trebuie.

Articole asemanatoare

Back to top button