MORE

Viitorul graficii va fi dezvaluit in luna iulie la SIGGRAPH

In fiecare an, evenimentul SIGGRAPH este locul unde se reunesc specialisti din industria de jocuri si nu numai pentru a ne demonstra cele mai recente inovatii in materie de grafica si pentru a dezvalui directia in care se indreapta tehnologia. Aici a fost prezentat pentru prima data conceptul de Megatextures, aici au putut fi vazute in actiune inovatiile motorului CryEngine 2 folosit pentru Crysis, si aici veti vedea anul acesta o sumedenie de noutati.

SIGGRAPH 2016 se va desfasura in luna iulie, aducand la un loc un numar foarte mare de experti din industrie care vor discuta despre noi moduri de implementare a graficii, a fizicii si chiar a unor metode noi de animatii care folosesc modele fizice pentru manipularea unor modele virtuale.  Puteti vedea mai jos o prezentare scurta a catorva din conceptele care vor fi prezentate la SIGGRAPH, anul acesta.

Va puteti astepta ca numeroase GIF-uri interesante sa apara pe internet dupa acest eveniment, care sa minuneze oamenii vreme de cateva saptamani, lasandu-i nedumeriti si intrebandu-se din ce joc sunt imaginile. Pe langa asta va puteti astepta si la cateva potentiale dezvaluiri despre ce tehnologie noua mai primesc cele mai mari motoare grafice aflate acum pe piata.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button