MORE

Viitoare functii ale aplicatiei Gmail!

S-au „scurs” pe net astazi cateva screenshot-uri ale aplicatiei Gmail care dezvaluie viitoare functii ale aplicatiei, precum posibilitatea pin-uirii unui mail (adica poate fi pastrat in capul listei).
Se pare ca Google se pregateste sa lanseze mai multe categorii in Gmail precum Finance, Travel sau Purchases, care pot fi foarte utile in sortarea inboxului.
Aplicatia va mai aduce posibilitatea de a Snooze-ui un mail, o functie pe care personal o doresc de foarte mult timp. Cum va functiona insa, vom afla cand va fi lansat update-ul.
O schimbare simtitoare va avea loc si in categoria de design, daca ne raportam la aceste screenshot-uri.
O interfata mai curata nu strica niciodata.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button