Tech&IT

ViewSonic investește în Metaverse pentru educație

ViewSonic va prezenta cea mai recentă soluție EdTech – UNIVERSE by ViewSonic la ISTE Live 22 Conference & Expo, New Orleans, LA, între 27-29 iunie 2022. Versiunea beta a UNIVERSE prezintă un mediu virtual 3D imersiv construit pentru educație. Acesta facilitează experiențele interactive de învățare care stimulează implicarea, sporesc colaborearea și încurajează sentimentul de apartenență pentru momentele în care clasele nu pot fi împreună în același spațiu fizic.

Pandemia a schimbat peisajul educațional și am putut vedea cum inovația digitală și tehnologia au ajutat comunitatea educațională să depășească provocări neprevăzute în această perioadă. Prin angajamentul continuu al ViewSonic față de inovația din domeniul EdTech, am creat o platformă de învățare digitală imersiva, concepută pentru a îmbunătăți experiențele de învățare în afara sălii de clasă. UNIVERSE by ViewSonic își propune să sprijine eudcatorii să predea în timp ce beneficiază de mai multă libertate și creativitate în cadrul mediilor de învățare online.
Kevin Chu, director al UNIVERSE Business Unit la ViewSonic

UNIVERSE by ViewSonic oferă spații de învățare virtuale imersive, cum ar fi săli de clasă, săli de curs și spații de colaborare. Elevii se pot exprima și pot interacționa cu colegii prin intermediul unor avatare personalizate. Comenzile intuitive le permit să navigheze în campusul digital și să se implice alături de colegii de clasa într-un mediu digital sigur, în care se vor simți în largul lor și unde pot dezvolta legături personale și semnificative. Comunicarea se poate realiza intuitiv prin mesaje private și de grup, emoticoane și audio.

Profesorii pot utiliza diverse instrumente de predare cum ar fi partajarea ecranului, prezentarea unui feed și crearea de teste care să se potrivească cel mai bine nevoilor fiecărei clase. Între timp, elevii pot colabora prin discuții deschise în spațiul principal de învățare sau se pot separa în diferite săli de întâlnire pentru discuții mai aplicate.

Cu ajutorul funcțiilor de gestionare a clasei virtuale, profesorii pot comuta între modul curs și modul discuții în funcție de scenariul de învățare. În plus, după fiecare oră sunt disponibile rapoarte detaliate de învățare care oferă informații despre nivelul de implicare al elevilor, sprijinind profesorii cu informații bazate pe date pentru îmbunătățirea rezultatelor învățării într-un mediu digital. Pentru mai multe informații despre UNVIERSE by ViewSonic, va rugăm să urmăriți clipul de mai jos.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button