ReviewsTECHTelefoane

VideoBite – Editare video si gifuri animate direct pe telefon

 

Soluția de editare video vine sub forma lui VideoBite, o aplicație simplă și intuitivă realizată de Adobe. Disponibilă pentru iPhone, ea oferă câteva facilități esențiale pentru a vă cosmetiza producțiile video direct în telefon fără prea multă bătaie de cap. Adevărul este că dată fiind experiența celor de la Adobe în domeniul multimedia, nici nu ne așteptam la altceva.

VideoBite îți permite să pui titluri, să faci selecții din filmări și fotografii, să pui efecte și tranziții și muzică. Este foarte ușor de înțeles și de folosit atât de către cei care vor să se distreze dar și de către cei care chiar au nevoie de un astfel de soft. Și mai ales, este gratuită.

Și pentru că tot vorbim despre aplicații interesante, să vă mai arătăm una, care pe noi a reușit să ne distreze copios. CinemaGram, disponibilă gratuit în App Store îți transformă secvențele video sau fotografiile statice în poze animate.

Cu ani în urmă gif-urile animate erau printre puținele elemente multimedia care colorau și însuflețeau web-ul. Ultimele update-uri ale Cinemagram transformă aceasta aplicație care exista de mai de mult într-o unealta mult mai ușor de utilizat. Avem un nou mod de camera care crează automat cinemagram-uri fără să te obosești „creativ”. Ai de asemenea posibilitate de a adăuga titluri, iar rezultatele haioase pot fi ulterior distribuite.

Până la urmă fără aplicțiile mai mult sau mai puțin utile smartphone-ul rămâne acel dreptunghi negru, alb sau colarat pe post de telefon și dispozitiv de mesagerie.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button