PC

[VIDEO Update] Review multifunctionala Epson L355 – Power to the user!

Imprimanta multifunctionala Epson L355 este bazata pe un ingenios sistem integrat cu cerneala. Aceasta este perfecta pentru utilizarea in cadrul unei compani mici sau acasa, oferind costuri reduse de intretinere si exploatare.

Aceasta are functii de imprimare, copiere si scanare, si datorita modulului wireless integrat, o puteti aseza oriunde doriti, ea fiind accesibila fara cabluri USB, si poate fi partajata pe mai multe calculatoare.

Imprimanta ofera costuri scazute de exploatare folosind cartusul negru sau pe cele color. Cartusele sunt de capacitate mare, un set putand imprima pana la 4000 de pagini alb-negru si 6500 de pagini color. Gratie cernelii de calitate, dar si a capului de imprimare bazat pe tehnologia Micro Piezo, imprimanta este extrem de fiabila, aceasta avand o garantie de 30.000 de pagini. Cartusul cu cerneala, asa numitul EcoTank poate fi incarcat direct, fara sa va murdariti sau sa va complicati: turnati cerneala in rezervor si porniti imprimanta, nimic mai simplu.

Viteza de imprimare este de 9 pagini alb-negru sau 5 pagini color pe minut, iar cu aplicatia Epson iPrint puteti imprima wireless folosind o tableta sau un smartphone. Rezolutia maxima de imprimare este de 5760 x 1440 DPI, iar scanerul ofera o rezolutie de 1200 x 2400 DPI.

Formatele suportate sunt A4, A5, A6, B5, C6, dar si alte modele standard pentru plicuri sau poze. Tava de incarcare suporta pana la 100 de coli normale, sau 20 de coli pentru foto. Experienta noastra cu acest multifunctional s-a dovedit a fi una neasteptat de interesanta. Sistemul este simplu, ingenios si plaseaza practic „hulita” reincarcare in mainile utilizatorului by default.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button