PC

[VIDEO Update] Review Lenovo Yoga 2 de 11.6 inch, un convertibil versatil si accesibil

Ca si modelul Yoga 2 de 13 inch, modelul de 11 inch pastreaza capabilitatea de a plia ecranul 360 de grade, transformandu-l intr-o tableta, iar tastatura se dezactiveaza automat. In schimb ca specificatii, acesta este sub modelul de 13 inch, dar mai accesibil ca pret. In functie de configuratia aleasa, acesta poate beneficia de procesoare incepand cu seria Intel Pentium si poate urca pana la Intel i5 4202Y. Yoga 2 nu este cel mai subtire sau cel mai usor ultraportabil, dar este categoric cel mai bun in categoria sa de pret. El cantareste 1.3KG, si are o grosime de 1.7 cm.

Tastatura laptopului este foarte buna prin comparatie cu modelele similare pe care le-am mai testat, aspect imporant pentru un portabil. Tastele au o forma familiara, convexa, sunt foarte placute la atingere si extrem de responsive. Touchpad-ul are un design unitar, butoanele pentru cllickuri fiind integrate in el, fara ca acestea sa fie separate, si suporta si cateva gesturi, precum scroll-ul cu doua degete.

 Ecranul touch, foarte responsiv la acest capitol, are o diagonala de 11.6 inch, panoul este un IPS de calitate foarte buna care ofera culori excelente, luminozitate mare si unghiuri largi de vizualizare iar rezolutia este de 1366×768 pixeli.

Ca si conectivitate portabilul dispune de un USB 3.0, un USB 2.0, un port jack combo, un micro HDMI, si un card reader. La interior avem 4GB RAM, un SSHD de 500 GB pentru stocare cu 8GB SSD pentru buffer, sau optional un SSD de 128GB, in functie de configuratia aleasa. Bateria are o autonomie pana la 6 ore in functie de utilizare.

Ca si performante, el se descurca foarte bine in activitati cotidiene gen browsing, editare de documente, vizionare de filme si clipuri, dar nu este un laptop pentru gaming, incadrandu-se mai mult in categoria office si business, dar puteti edita cate ceva in Photoshop cu el, configuratia cu procesor i5 fiind suficient de rapida pentru acest gen de sarcini.

Oricum, rezumand cele de mai devreme, ideea acestui hibrid sau portabil, cum vreti sa-i spuneti este sa ofere versatilitate, functionalitate si ergonomie foarte bune pentru taskurile cele mai frecvente la un pret bun, beneficiind totodata de o constructie excelenta, pentru care producatorul chinez are o reputatie bine consolidata.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button