Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

[VIDEO Update] Lenovo ThinkPad S1 Yoga 12, un dispozitiv care demonstreaza ca laptopurile business pot sa nu fie „boring”

/
/
/
/
video

Majoritatea dintre noi, cand discutam despre laptopurile din gama business ne vine in minte o chestie patrata, mare si butucanoasa facuta sa reziste la orice, insa aceste prejudecati trebuiesc abandonate. Lenovo a lansat modelul ThinkPad S1 Yoga. Acest laptop face parte din categoria business, si desi nu este butucanos, este facut sa reziste.

Designul este o combinatie a seriei ThinkPad cu seria Yoga, combinatie care ne ofera un design business combinat cu eleganta si flexibilitate. Evident acest laptop nu face rabat nici de la performanta. Modelul primit de noi are un procesor Intel i5 5200U, 4GB RAM si 1TB pentru stocare. Acest model se poate gasi in mai multe configuratii, care pot include un SSD cu capacitate de 256GB si procesor i7. Ecranul are o diagonala de 12.5 inch si un panou IPS cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Pe langa modul de utilizare de tip laptop, acesta mai are inca trei moduri la dispozitie: modul tableta, stand si cort. Cand am folosit laptopul in modul tableta, am observat ceva interesant: tastatura acestuia nu mai putea fi apasata, spre deosebire de alte hibride la cere statatura inca poate fi apasata. ThinkPad S1 are un mecanism care se ridica si blocheaza fizic tatatura, cand ecranul este dat pe spate complet.

In partea frontala a ecranului avem o camera web care poate filma 720p, in timp ce in partea de jos se regaseste un buton fizic cu sigla Windows, care are functia de Home, sau de a comuta rapid intre ecranul principal si ultima aplicatie deschisa. Sa revenim putin la tastatura; ca si utilizare aceasta este foarte comfortabila la scris, desi spatiul dintre taste nu este mare. Acest aspect nu incurca cu nimic, senzatia la apasarea tastelor fiind una placuta. Intre literele G, B si H se gaseste celebrul trackpad rosu, pe care nu stiu cati dintre utilizatori il folosesc, dar este bine ca se afla acolo si nu incurca. De asemenea tastele sunt luminate, utilizatorul avand la dispozitie doua nivele de luminozitate sau optiunea de a opri permanent lumina tastaturii. Trackpad-ul principal se descurca bine, acesta avand si butoante fizice pentru click-uri si scroll.

Pe lateral, in partea dreapta, se afla un port mini HDMI, un USB 3.0, un card reader, un buton pentru oprirea sau pornirea rotirii automate a imaginii, butoanele pentru volum si un buton pentru power. In partea stanga se gaseste mufa pentru incarcare, un USB 3.0 si o mufa jack de 3.5mm. Laptop-ul cantareste 1.6KG, si are o grosime de 18mm.

Impresia lasata de acest produs a fost una buna, si cat ne-am jucat cu el am incercat sa vizionam inclusiv clipuri la rezolutie 4K de pe youtube, si acestea au rulat fara intrerupere.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar