MORE

[VIDEO Update] Due 2.0 iti organizeaza meticulos activitatile cotidiene!

Due este prezenta de o buna bucata de vreme in App Store si aceasta a fost de curand updatata la versiunea 2. Am folosit-o o perioada, insa am renuntat temporar la ea pentru ca nu a tinut pasul cu schimbarea de design impusa de Apple. Aceasta poate fi utila chiar si in compania unei alte aplicatii de ToDo, pentru ca este orientata catre actiunile repetitive.

Aplicatia este usor de folosit: pentru a crea un reminder nou poate fi folosit butonul + din dreapta sus sau swipe in jos, care are de asemenea si rol de cautare prin remindere. O data creat, acesta pune la dispozitie un meniu destul de diferit fata de aplicatiile obisnuite. Poti alege ziua si ora la care sa fii notificat cu ajutorul unor preseturi ce pot fi modificate din setarile aplicatiei, precum ore fixe si ajustarea acestora. Mai mult, exista in partea de sus un buton pentru setarea de snooze pentru fiecare task in parte, un buton pentru repeat si unul pentru alegerea unui ton de alerta. In partea de jos se poate regasi un buton de share al task-ului respectiv. In lista de remindere, un swipe scurt la stanga pe un task il noteaza ca fiind completat, iar un swipe mai lung va sterge taskul complet. Un swipe la dreapta, oriunde in ecranul principal acceseaza meniul din care se poate ajunge la Timers, o alta categorie a acestei aplicatii. Timerele sunt utile in diverse situatii, precum fierberea unui ou intr-un interval de timp, prepararea unei cafele sau durata unui program al masinii de spalat. Aceste cronometre sunt pefecte pentru a nu seta un reminder pentru fiecare lucru repetitiv in parte ce dureaza mereu la fel. Notificarile aplicatiei sunt interactive si datorita acestui lucru poti amana un task fara a mai intra in aplicatie.

Nici anterior nu am folosit partea de remindere a aplicatiei, insa cronometrele custom sunt foarte bine venite in viata de zi cu zi. Tocmai de aceea aceasta poate fi folosita in paralel cu o alta aplicatie de ToDo.

Due poate fi descarcat din App Store la $4,99, si este compatibila si cu iPad-ul. Producatorul pune la dispozitie si o aplicatie separata pentru Mac la $9,99, insa aceasta nu este deocamdata in ton cu noul design flat.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button