GamingȘtiri IT

Video cu prima misiune din Anthem de la PGW

Bioware a prezentat gameplay nou din Anthem în cadrul Paris Games Week.

Videoul ne arată prima misiune din joc, care se numește The Lost Archanist, în care am putut abilitățile pentru costumele Storm și Interceptor Javelins.

În The Lost Archanist, o echipă de patru jucători pleacă în căutarea unui specialist pe nume Matthias, care se încheie cu o luptă cu un mini-boss. În ceea ce privește abilitățile, Storm Javelin provoacă o furtună electrică, iar Interceptor se bazează pe stealth și poate sări de pe un inamic pe altul pentru a cauza cât mai mult damage.    

De menționat că întreg videoul este la setări minime, mai ales că versiunea prezentată este în stadiul alpha. Totuși, să nu ne facem griji: foarte probabil că jocul va arăta mult mai bine după lansare (sau cel puțin așa sper). Un alt livestream este programat pentru 1 noiembrie, care se va concentra pe grafica jocului.

Așa că dacă vrei să fii un fel de Iron man, Anthem va fi disponibil din 22 februarie pe PC, Playstation 4 și Xbox One. Cei care vor face precomandă, vor putea juca un demo începând cu 1 februarie.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button