Tech&IT

Viavi Solutions: cine este, ce face și ce testează în România

Ești programator? S-ar putea să te intereseze!

Forța de muncă specializată și infrastructura comercială accesibilă au dat naștere unei industrii IT în plină dezvoltare în România. De aceea, pentru Viavi Solutions, Bucureștiul a fost în 2017 alegerea firească pentru deschiderea unui centru R&D – un hub tehnologic aflat în proximitatea clienților cheie din regiune.

Viavi Solutions
Viavi Solutions

VIAVI este lider în domeniul testării și optimizării rețelelor, ajutându-i pe furnizorii de servicii de comunicații să facă tranziția de la sistemele tradiționale la infrastructura de mâine. Oferă instrumente de optimizare și tehnologii care ajută furnizorii de servicii și companiile tip Enterprise să reducă complexitatea și să-si sporească eficiența, îmbunătățind în același timp calitatea serviciilor. Compania ofera soluții de vizibilitate end-to-end pentru rețele fizice, virtuale și hibride, permițând astfel clienților să optimizeze conectivitatea, calitatea experienței clienților și profitabilitatea.

De aproape doi ani de când activează pe piața din România, compania americană a recrutat peste 90 de profesioniști care au trecut prin multiple interviuri de angajare. Vorbim de fapt despre 90 de “vizionari” pentru care inovația nu este doar un concept, ci o realitate de zi cu zi. O echipă extrem de dinamică, puternic implicată în proiecte cu impact global. Inginerii Viavi Solutions Romania contribuie cu teste și soluții pentru viitorul pe termen mediu și lung al tehnologiei 5G, pentru care folosesc Cloud, Machine Learning, Artificial Intelligence sau Big Data.

Angajările nu se opresc aici, compania continuă să caute specialisti în domeniul IT&C și in cel al testării, monitorizării și optimizării rețelelor, pentru următoarele roluri: Embedded C++ Developers, FPGA Engineers, Senior Cloud Developers, Infrastructure Integration Engineers, Senior Front End Developers, QA Automation Engineers si C++ Developers.

Viavi Solutions

Tehnologiile pe care VIAVI le dezvoltă sunt folosite de clienți din întreaga lume, în special de operatorii rețelelor de comunicații, având un impact la nivel global. Pentru Viavi este extrem de important ca fiecare angajat în parte să înțeleagă că el însuși produce schimbare și viziune. Nu suntem departe de momentul în care The Internet Of Things va fi o realitate de zi cu zi, în care vom trăi în orase inteligente, în care vom merge cu mașini conectate. Să știi că ai contribuit la această revoluție e un lucru minunat. Este ceea ce Viavi Solutions în România își dorește pentru angajații săi – să descopere, să creeze și să conecteze!

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button