MORE

VIAVI Solutions angajează 120 de ingineri în România

VIAVI  Solutions este un furnizor global de soluții de testare, monitorizare și optimizare a rețelelor, pentru furnizori de servicii de comunicații, companii tip Enterprise și ecosistemele acestora, sprijinit de o comunitate globală de parteneri de distribuție, care include Partenerii VIAVI Velocity.

Compania furnizează soluții de vizibilitate end-to-end pentru rețele fizice, virtuale și hibride, permițând astfel clienților să-și optimizeze conectivitatea, calitatea experienței și profitabilitatea. Viavi are de asemenea,  expertiză în managementul luminii și furnizează straturi de acoperire și pigmenți pentru aplicații de specialitate împotriva falsificărilor de bancnote, dar și soluții pentru securitate optică, pelicule subțiri și senzori 3D.

viavi solutions

VIAVI Solutions (NASDAQ: VIAV) a deschis oficial un nou birou în București, România, stabilind astfel un centru de excelență R&D în proximitatea clienților cheie care activează în sectorul tehnologic în continuă dezvoltare din Europa. Compania își propune să angajeze aproximativ 120 candidați calificați, specializați în domeniul IT&C și cel al testării, monitorizării și optimizării rețelelor.

În 2017, regiunea Europei Centrale și de Est (CEE) a cunoscut o creștere cu 34% a infrastructurii cloud IT, a doua cea mai rapidă creștere din lume, potrivit companiei IDC. Chiar dacă operatorii telecom din Europa de Est au înregistrat o creștere a profitului în ultima vreme, în special datorită cererii crescute pentru smartphone-uri, încă au nevoie de strategii și soluții pentru a reduce cheltuielile de capital și operaționale – similar cu furnizorii de servicii din întreaga lume. VIAVI oferă instrumente de optimizare și tehnologii care ajută furnizorii de servicii și companiile tip Enterprise să reducă complexitatea și să sporească eficiența, îmbunătățind în același timp calitatea serviciilor.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button