PC

Viaroom SmartBox FUSION a primit un update de firmware

VIAROOM SmartBox Fusion este un TV Box bazat pe Android care se poate conecta la un televizor sau un monitor folosind o conexiune HDMI. Acest TV Box a mai fost in review la noi, dar recent acesta a primit un update de firmware substantial.

Noul update ofera posibilitatea de Control Parental, aceasta optiune este benefica celor care doresc sa blocheze accesul la managerul de fisiere sau diverse aplicatii, restrictionarea facandu-se pe baza de parola. Folosind telefomanda puteti face captura de ecran rapid apasand indelungat tasta Media Play. In menu acum se regaseste optiune de Suport direct, asadar daca aveti o problema doar activati aceasta optiune, iar un consultant Viaroom se va conecta la player, evident daca daca acesta este si coenctat la internet.

In bara de setari acum apare statusul conexiunii la internet, si tot legat de internet exista acum posibilitatea de a pune un IP static in mod manual. Optiunea de cautare a aplicatiilor este interesanta, odata ce cautati o aplicatie aceasta va aparea practic pe primul loc in Home. Catalogul VIAROOM a fost si el imbunatatit, acesta avand posibilitatea de a afisa liste cu videoclipuri, a fost adaugata optiunea de share a clipurilor din lista, tastele media aflate pe tastatura wireless sunt acum functionale si adaptate pentru Catalog.

Odata cu pornirea sistemului dupa update, veti observa o serie de permisiuni pentru instalarea programelor precum Youtube, HBO, KODI si Netflix. Aceste aplicatii au fost adaptate special pentru Smartbox Fusion. In plus acesta a primit si functii pentru SmartHome, asadar asteptam in teste becurile si prizele inteligente compatibile cu acest player.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Back to top button