PC

Viaroom SmartBox FUSION a primit un update de firmware

VIAROOM SmartBox Fusion este un TV Box bazat pe Android care se poate conecta la un televizor sau un monitor folosind o conexiune HDMI. Acest TV Box a mai fost in review la noi, dar recent acesta a primit un update de firmware substantial.

Noul update ofera posibilitatea de Control Parental, aceasta optiune este benefica celor care doresc sa blocheze accesul la managerul de fisiere sau diverse aplicatii, restrictionarea facandu-se pe baza de parola. Folosind telefomanda puteti face captura de ecran rapid apasand indelungat tasta Media Play. In menu acum se regaseste optiune de Suport direct, asadar daca aveti o problema doar activati aceasta optiune, iar un consultant Viaroom se va conecta la player, evident daca daca acesta este si coenctat la internet.

In bara de setari acum apare statusul conexiunii la internet, si tot legat de internet exista acum posibilitatea de a pune un IP static in mod manual. Optiunea de cautare a aplicatiilor este interesanta, odata ce cautati o aplicatie aceasta va aparea practic pe primul loc in Home. Catalogul VIAROOM a fost si el imbunatatit, acesta avand posibilitatea de a afisa liste cu videoclipuri, a fost adaugata optiunea de share a clipurilor din lista, tastele media aflate pe tastatura wireless sunt acum functionale si adaptate pentru Catalog.

Odata cu pornirea sistemului dupa update, veti observa o serie de permisiuni pentru instalarea programelor precum Youtube, HBO, KODI si Netflix. Aceste aplicatii au fost adaptate special pentru Smartbox Fusion. In plus acesta a primit si functii pentru SmartHome, asadar asteptam in teste becurile si prizele inteligente compatibile cu acest player.

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Eu folosesc de aproape un an acest viaroom,dar nu ma mai lasa sa folosesc you toube,se deschide dar nu pot viziona nici un clip.Daca ma puteti ajuta…Va multumesc anticipat.

  2. Am un viarom xpert tv ,am conectat la tuner cablu tv ,scaneaza si nu gaseste niciun canal.Cm trebuie facut daca stie cineva?

  3. am un VIAROM SMART BOX FUSION SBF1 de cca 2 luni nu mai functioneaza deloc se blocase (sistemul s-a oprit) dupa ce i-am dat restart a ramas blocat pe fondal negru cu scris VIAROOM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button