HiFi-TV

Viaroom Fusion – TV Tuner si Mediaplayer cu Android in aceiasi cutie

Viaroom Fusion este acum disponibil intr-o noua varianta. Celebrul Android TV box a primit o actualizare hardware majora, care ne incanta din toate punctele de vedere.

Viaroom Fusion are acum o dimensiune mai mica, dar este mult mai performant, acesta suportand acum fisiere video 4K. Si pe partea de gaming acesta are acum performante crescute. Performantele se datoreaza procesorului quad core la 2GHz pe 64 biti, procesorului video penta core si celor 2GB RAM DDR3.

Sistemul de operare a fost actualizat la Android 5.1.1, iar in viitor este posibil sa primeasca Android 6. Pe partea de conectica avem acum la dispozitie WiFi pe 2.4GHz si 5GHz, Bluetooth 4.0, doua porturi USB 2.0, un cititor de carduri micro SD, o mufa LAN Gigabite si o iesire HDMI 2.0.

Partea cea mai interesanta este conexiunea pentru cablu TV, playerul integreaza un TV Tunner care poate decoda semnalele DVB-C si DBV-T2. Am conectat cablul oferit de catre Digi, iar programele digitale au fost detectate in mai putin de un minut. Programele HD se vad foarte bine, in plus datorita memoriei interne de 16GB, aveti posibilitatea de a programa sau de a inregistra manual programele preferate pentru a le putea urmari mai tarziu, asadar avem prezenta functia de PVR, exact ca pe decodoarele oferite de catre furnizorii de servicii TV.

Punerea in functiune este la fel de simpla ca si la prima versiune. Interfata este asemanatoare, dar mult mai fluida. Ca si programe preinstalate avem Aptoid TV, Amazon App Store, Kodi, Miracast, DTVPlayer, Netflix, Viaroom player, Skype si Dolphin Browser. Optional se poate instala fara probleme si Google Play Store din Aptoide TV.

DTVPLayer este aplicatia pentru TV Tunner, aceasta este simpla, iar odata ce programele au fost setate, interfata este asemnatoare ca la orice decodor TV. Am conectat fara batai de cap o tastatura si un mouse Logitech pe bluetooth fara a fi necesar un dongle, asadar avem parte de o experianta full pc.

In setari avem evident si control parental, de unde putem limita accesul la aplicatii si functionalitati, in cazul in care doriti sa utilizati Fusion in camera copilului. Playerul este fara discute un best buy, iar acesta poate fi achizitionat de pe siteul oficial www.viaroom.ro.

Asteptam cu nerabdare urmatoarele produse ale companiei, playerul Viaroom Fusion fiind smarthome ready, asadar va puteti pregati pentru o casa inteligenta pe viitor. Mai multe in video-ul de mai jos:

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Am cumparat acest player Viaroom Fusion cu tot pachetul inclus și mine chiar așa special cum se lauda ei. Joystocul funcționează doar cu Asphalt restul jocurilor instalate nu au funcționat. Intradevar este un Smart box care e cu android dar nu își merită banii. Recomand Chromecast care e ușor de folosit și mult mai ieftin. Acest produs de la Viaroom el poate mai mult dar nu e șlefuit cum trebuie ceva de genul că ai face multe cu el și DEEA și DEEA și când treci la treaba e foarte greu adică are multe dar nimic concret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button