Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vesti proaste pentru trolii de patente: este un nou serif in oras!

/
/
/
/
image

Administratia Obama a nominalizat-o recent pe fosta avocata Google, Michelle Lee, pentru postul de Director al US Patent si Trademark Office, ceea ce insemna o veste foarte proasta pentru  „trolii” brevetelor.

Lee, care a fost numita adjunct al Directorului de Departament în Ianuarie, s-a ocupat o buna bucata de vreme in cadrul Google de brevete si de strategia companiei in aceasta privinta, si a fost mereu un sustinator fervent al reformei patentelor.

Lee este foarte bine pregatita, si trebuie tinut cont nu doar de realizarile sale si istoria pe care o are in cadrul Google, ci si de calificarea M.I.T in inginerie electrica si informatica, la care mai adaugam 20 de ani de experienta ca avocat pe probleme de proprietate intelectuala. USPTO nu a mai avut un director permanent de cand David Kappos a parasit postul in 2013.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar