MORE

Veste buna pentru gameri: Youtube in 60 de fps-uri, intr-un final!

Aproape orice gamer respectabil s-a plans intr-un moment sau altul de faptul ca YouTube limiteaza numarul de cadre pe secunda afisate la 30. Asta ca sa nu mai vorbim de noul codec care comprima fisierele video in asa fel incat pierd uneori si 40% din calitate, ajungand o masa pixelata.

Noile imbunatatiri anuntate la VidCon, par sa vrea sa indrepte problemele pe care userii le-au acuzat de nenumarate ori in trecut, ba mai mult, tind un pic catre Twitch. Platforma video Youtube urmeaza sa suporte clipuri in 48 si 60 de cadre pe secunda, format perfect pentru gaming-ul „modern” in care numarul cadrelor peste 60 este considerat „ceva normal”.

Pe langa acest anunt, YouTube urmeaza sa introduca si „borcane pentru bacsis”. Practic, daca cineva te place mult de tot, va putea sa iti depuna in pusculita virtuala niste bani pentru a se asigura ca vei continua sa realizezi continut de calitate. Iar asta nu este tot. Dupa 1000 de ani, Google s-au gandit sa updateze numarul de sunete si coloane sonore disponibile creatorilor de continut, adaugand undeva in jurul a 7500 de noi melodii ce vor putea fi folosite fara sa iti pui pielea in bat si sa intri in dezbateri „periculoase” pentru drepturile de autor. Youtube in 60 fps suna bine, atat el cat si tip jar-ul, dar pana la urma YouTube in ultima vreme a facut si greseli notabile. Ramane sa vedem daca reuseste sa le indrepte si pe astea.

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. „Dupa 1000 de ani, Google s-au gandit…” cred ca erau 100 de ani,nu 1000 🙂 ,nu e mare nenorocire,toti gresim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button