Telefoane

Vertu Signature Touch costa doar 6,500£ si are slot MicroSD

Vertu Signature Touch nu este un telefon pentru toata lumea. Asta este cruda realiate in care traim. Cu un pret de doar 6,500£ este si de inteles, fiind un terminal de lux gandit pentru un anumit segment de public care doreste eleganta si putere de procesare in acelasi timp. Vertu Signature Touch

Vertu sunt unii dintre pionierii telefoanelor de lux, Signature Touch fiind ultimul din linia de telefoane cu care „te poti sparge in figuri”. In ciuda a ceea ce ati crede despre un telefon de „fite”, Singature Touch este extrem de puternic, ascunzand sub capota ceva dotari high end, dar si un sasiu din titan, pentru acele cazuri in care doresti sa il folosesti pe post de levier.

Signature Touch vine cu Android 5.1, un procesor octa-core Snapdragon 810, 4 GB RAM, 64 GB memorie interna, plus inca 64 de GB furnizati de cardul SD inclus, cu mentiunea ca acest model de telefon poate suporta carduri SD pana la 2TB.

Cu toate ca acest model nu se diferentiaza prea mult de predecesor, cel putin estetic, Vertu Signature Touch este un pic mai greu si un pic mai mare, avand un ecran de 5.2 inci LCD cu rezolutie 1080p, cu o baterie de  3,160 mAh si optiunea Quick Charge 2.0, care iti permite incarcare super rapida. In concluzie un telefon extrem de scump, cu specificatii de top, care pentru un telefon de mare effect si anvergura vine si cu un slot de card SD.

[Vertu]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button