Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vertu Constellation este un nou telefon high-end și foarte scump

/
/
/

Brandul Vertu de telefoane este cunoscut în general pentru un singur lucru, faptul că fiecare model costă mia mult ca o mașină. Iar noul Vertu Constellation probabil nu va schimba asta.

Prețul pentru noul model nu a fost dezvăluit, dar pe lângă faptul că este construit folosind materiale foarte scumpe, mai are și o configurație destul de high-end, așa că probabil va bate către 10 mii de dolari.

Și ce primiți contra unui asemenea preț potențial? Un telefon de 5.5 inch, cu un ecran QHD AMOLED, construit pe baza unui chispet Qualcomm Snapdragon 820 cu 4GB de memorie RAM și 128GB de stocare. Telefonul are o cameră de 12 megapixeli, capabilă să înregistreze în 4K, are NFC, UBS Type-C, o baterie de 3220mAh și Android 6.

Apoi vin și elementele mai luxoase, cum ar fi că tot ecranul este acoperit de un cristal masiv de safir, are două difuzoare frontale cu suport pentru Dolby Digital Plus, piele autentică și un buton de rubin. Ce face acest buton de rubin? Apelează direct serviciul de asistență al companiei. De asemenea, în preț este inclus acces și la una din cele mai mari rețele WiFi din lume.

Vertu Constellation va fi lansat în mijlocul lunii februarie.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar