GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Versiunea de PC a lui Horizon Zero Dawn nu va avea setari pentru FOV

Este interesant sa arunci cate o privire peste forumul Steam dedicat lui Horizon Zero Dawn. Pe langa toate prostiile care se intampla acolo, mai gasesti si postari din partea Guerrilla Games. Prin intermediul acestei platformei, dezvoltatorii jocului mai anunta cate un feature. Spre exemplu, nu de mult, am putut afla tot de acolo faptul ca jocul va avea suport pentru rezolutii ultrawide.

Anne van der Zanded, managerul comunitatii, a raspuns unei intrebari legate de un slider FOV. Ea a confirmat faptul ca versiunea de PC a lui Horizon Zero Dawn nu va avea setari pentru FOV. In schimb, a confirmat ca vor exista cateva caracteristici ale jocului care vor putea fi modificate. Pentru aceia dintre voi care nu stiti, FOV este acronimul de la Field of View si se refera la cat de larg este unghiul la care poti vedea lumea jocului. Astfel, daca FOV-ul este la o valoare mica, automat se va crea un fel de tunnel vision.

Vom adauga cateva moduri de customizare a setarilor lui Horizon Zero Dawn pe PC. Insa, credem ca schimbarea setarilor de FOV vor schimba experienta initiala a jocului si va afecta prea mult stilul vizual, asadar, am dezactivat setarea.

Aceasta schimbare probabil va dezamagi unii gameri, mai ales ca jocul suporta rezolutii ultrawide. Ok, nu este de parca Horizon Zero Dawn pe PS4 avea un camp vizual prea limitat, insa aceasta setare poate afecta anumite persoane care sufera de rau de miscare.

In orice caz, sper ca oamenii de la Guerilla Games sa dezvaluie mai multe detalii despre joc in perioada care urmeaza. Este fun sa vanezi robotei din controller, dar cred ca arcul ala ar merge combinat cu mouse-ul.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button