Gaming

Versiunea de PC a lui Batman Arkham Knight se intoarce pe Steam… in toamna!

Se pare că versiunea de PC a lui Batman Arkham Knight va sta pe bancă o perioadă îndelungată de timp. Pentru cei care nu știu, deși cred că review-urile de pe Steam spun totul, versiunea de PC a ultimului titlu Batman Arkham a fost un eșec, jocul fiind scos de la vânzare momentan, pentru a putea fi reparat.

De la probleme grafice, până la căderi de cadre sau crash-uri pe sisteme performate de gaming, toate se regăseau în cel mai recent titlu scos de Rocksteady. Deși gamerii au căutat un vinovat, este încă neclar cine este acesta. Iron Glaxy pentru că nu s-au descurcat cu portarea? Rocksteady pentru că nu s-au ocupat chiar ei de versiunea de PC?

Sau Warner Bros, pentru că deși se așteptau la un eșec, nu au făcut nimic pentru a împiedica sau amâna lansarea jocului, cel puțin pe platforma cu pricina. Surse de pe marile site-uri precum Kitguru susțin că jocul va vedea lumina zilei din nou abia în toamna anului acesta, jucătorii de pe PC fiind nevoiți să aștepte chiar și până în iarnă pentru DLC-ul cu Batgirl, în timp ce jucătorii de pe console sunt tratați regește cu un joc finisat și primesc DLC-ul luna aceasta.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button