SecuritateȘtiri ITTECHTelefoane

Versiunea beta pentru Android a lui Edge suportă AdBlock Plus

Browser-ul Microsoft Edge nu este cel mai popular pe PC, ca să nu mai vorbim de Android. Cu toate acestea, cine știe, poate cea mai nouă funcție a sa va reuși să vă ademenească.

Actualizarea v42.0.02055 aduce integrarea AdBlock Plus care va bloca toate reclamele și ferestrele pop-up de pe site-urile voastre preferate, cât și din clipurile de pe YouTube, deși nu ne putem gândi la vreunun motiv întemeiat pt care ați dori să folosiți Microsoft Edge la vizionarea videoclipurilor de pe YouTube în locul aplicației native. Pentru a activa AdBlock Plus va fi nevoie să accesați meniul Block Content din lista de setări.

Adblock Plus este cel mai popular ad blocker disponibil pe piață acum, cu peste 100 de milioane de instalări pe o gamă largă de dispozitive și browsere.

Oricum, vă aducem aminte că aceasta este o caracteristică nouă și că, chiar dacă sunteți tentați să folosiți Edge, poate e totuși mai bine să așteptați să ajungă ca această variantă să iasă din beta înainte de a o descărca din Google Play Store.

Dacă totuși doriți să încercați varianta beta, o puteți accesa din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button