PC&Consoles

Vermintide este gratuit pentru o săptămână

Din moment ce Vermintide este pe cale să primească o continuare, nu strică dacă lumea și-ar mai aminti de existența sa. Așa că Fatshark oferă gratuit pentru o săptămână întreagă jocul gratuit tuturor celor care vor să îl încerce.

Warhammer End times Vermintide spune povestea celor mai ocupați exterminatori de șobolani din lume, care trăiesc un coșmar interminabil într-o lume atât de infestată cu șoboleți, încât rozătoarele au început să provoace apocalipsa.

Pe parcursul acestui joc nu doar că veți căpăta capabilități excelente pentru o viitoare carieră la deratizare, dar veți putea să vă distrați jucând în esență Left 4 Dead cu rozătoare. Veți căpăta cu timpul echipament mai bun, care să vă ofere atacuri mai diverse, și va trebui să vă străduiți să colaborați pe cât mai bine posibil cu ceilalți coechipieri pentru a nu fi ronțăiți până la moarte de un șoarece supradimensionat.

Vermintide nu are să fie al vostru pe veci, ci doar pentru o săptămână. Dar dacă vreți să continuați aventura, cel puțin până la continuarea care cu siguranță va invalida existența jocului de față, puteți cumpăra acum acest titlu la prețul de doar 7 euro.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button