Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vermintide este gratuit in week-end

/
/
/

In acest week-end aveti posibilitatea de a juca gratuit Vermintide pe Steam.

Vreme de doua zile puteti descarca si butona dupa bunul plac Vermintide, un joc foarte amuzant care nu va ramane atasat de contul vostru de Steam dupa acest week-end, dar care mai este acum disponibil si la pret redus, in cazul in care vreti sa pastrati progresul facut de luni incolo.

Vermintide este un titlu cooperativ pentru 4 jucatori, un fel de Left 4 Dead, daca in loc de zombies ar fi tot soiul de creaturi sobolanoase apocaliptice, iar in loc de arme de foc personajele ar folosi sabii, arbalete, topoare si diverse instrumente mai mult sau mai putin magice. Aceste obiecte le puteti gasi prin lumea jocului si sunt persistente, recompense pentru truda voastra de-a deratiza o lume care este compusa mai mult din sobolan decat din… lume.

Jocul este plasat in universul fantasy Warhammer, la sfarsitul zilelor, asa ca va puteti astepta la o experienta inedita. In special pentru ca majoritatea jocurilor de acest gen sunt numai si numai despre zombies sau politisti.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar