MORE

Vector Luna si Meridian – primele smartwatch-uri accesibile cu o durata de functionare decenta a bateriei

Piața de ceasuri inteligente este pe cale să devină foarte aglomerată, din ce în ce mai multe companii aruncându-se in aceasta batalie. Cel mai recent challenger este Vector, o entitate nou înființată, ce a dezvăluită două modele la evenimentul Baselworld, din Elveția. Ceasul Vector va veni în două variante, Luna, ce are o „față” rotundă, și Meridian, cu una dreptunghiulară.

Primul dispozitiv vine la un preț… măricel de 350 de dolari, iar cel de-al doilea va costa numai 200 de dolari. În comun, cele două dispozitive vor avea compatibilitatea cu telefoanele și tabletele ce folosesc sisteme de operare Android, iOS și Windows, plus promisiunea unei baterii ce va dura 30 de zile. Ceasurile Vector sunt disponibile acum la precomandă, urmând să fie lansate la vară.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Nu merita mentionat ca fondatorii acestui brand, respectiv creatorii sunt romani, chiar profi la Poli, Automatica si Calculatoare? sau ne mandrim doar cu ce apare in ziare de scandal? si altele…

  2. E bine si faptul ca primul smartwatch(asa am auzit eu) compatibil cu windows phone e creat de romani deci avem cu ce ne lauda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button