PC&Consoles

Vechiul Star Wars Battlefront 2 are iarăși multiplayer funcțional

Posibil ca cineva de la Disney să se fi supărat pe Electronic Arts, pentru că în ajunul lansării lui Battlefront 2, vechiul Battlefront 2 a primit un update însemnat.

Atât varianta de pe GOG a jocului, cât și cea de pe Steam, au acum iarăși suport pentru multiplayer prin internet. Nu trebuie să folosiți aplicații terțe pentru ca jocul să funcționeze, totul fiind efectuat prin GOG Galaxy și Steam. Asta nu înseamnă că baza de jucători este fragmentată, cele două variante ale jocului fiind compatibile între ele și permițând participarea la sesiuni comune.

De ce tocmai acum? Nu este clar. Poate Electronic Arts și Disney s-au certat, iar astfel Disney vrea să le arate celor de la EA că oricând îi pot Star Wars Galaxies-ia. Asta sau vor să ofere celor care duc dorul vechiului Battlefront, și n-au speranțe că cel făcut de DICE va fi vreodată bun, o alternativă.

Dacă nu ați cumpărat încă Battlefront 2 Classic, îl puteți găsi momentan pe GOG la mai puțin de 4 euro. Cam toate jocurile LucasArts sunt acum la promoție pe GOG, în cazul în care vreți să prindeți un Monkey Island.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button