MORE

Varianta Skype de Android a invatat sa inregistreze apeluri video

Varianta Skype de Android a invatat sa inregistreze apeluri video in urma ultimului update al aplicatiei. Un update pe care o groaza de utilizatori l-au cerut in repetate randuri, varianta de Android a aplicatiei avand lacune mari din punct de vedere al optiunilor oferite. Daca pana acum Microsoft nu prea s-au intrebuintat sa updateze Skype-ul pentru Android, acum lucrurile s-au schimbat.

Noua versiune de Skype 6.11 aduce o serie de update-uri extrem de importante, exceptand cea amintita mai devreme, precum navigarea prin listele de conversatii, acum fiind necesar doar sa apesi indelungat un contact sau tab-ul de conversatii recente pentru a deschide o noua conversatie, a-i aplicat un mute cordial sau a o marca drept citita. O optiune care s-ar fi dovedit utila inca de la Android 4.4.

De mentionat faptul ca functia de cautare in mesaje a primit si ea un boost substantial, acum, fiind mult mai usor sa gasesti ceva in harababura, ba mai mult, daca doresti sa imparti un fisier cu prietenii dintr-o conversatie fara sa ai impresia ca ai scris o linie de cod in pascal.

Cu alte cuvinte Microsoft doresc sa ne faca viata mai usoara!

[Skype Blog]

Articole asemanatoare

Back to top button