TECHRSS PaginaDeMediaTech&ITTelefoane

Varianta non-Pro a lui Redmi Note 9 a fost zărită

Poate asta va costa cât trebuie

Redmi Note 9 Pro a fost lansat acum câteva săptămâni, la nivel internațional, sub forma lui Redmi Note 9S. Un telefon ce trebuia să aibă un preț destul de bun, în teorie. În practică, era comercializat pe la noi și pentru 1500 de lei.

Așa că cei care speră la un upgrade de la un telefon antic de 500 de lei la unul mai modern de poate 800-900 de lei, vor mai avea ceva de așteptat. Dar nu prea mult, pentru că a fost deja zărită în baza de date a comisiei de certificare pentru electronice din China, TENAA, o listare a variantei non-Pro.

Xiaomi Redmi Note 9 pare că va fi anunțat în curând, aducând în mare parte ce puteam vedea și la varianta mai scumpă. Vine cu un ecran de 2340×1080 IPS, 6GB de RAM, 128GB de stocare, o baterie de aproape 5000mAh și un chipset cu 8 nuclee. Nu era specificat ce chipset folosește, dar dacă vorbim de un model mai ieftin, probabil va fi un Snapdragon din seria 600 sau un MediaTek. Numărul de camere pare a fi același, dar probabil modelele efective vor fi diferite.

Telefonul nu a fost anunțat în mod oficial, așa că nu știu să vă spun care va fi data sa de lansare, când ar putea ajunge pe meleagurile noastre, sau ce „adaos comercial” va avea față de cât ar trebui să coste în afara „super-ofertelor”.

[XDA-Developers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button