MORE

Varianta HTC One M9e din plastic apare pe net!

HTC face terminale din ce in ce mai bune, fiind vazut ca un producator de telefoane premium, succesul datorandu-se in parte primului HTC One. Totusi, de atunci pana acum au trecut cativa ani, si intre timp HTC si-a diversificat oferta, detalii despre noua varianta HTC One M9e… din plastic fiind facute publice… din greseala!

Multi utilizatori doresc sa incerce HTC One M9+ disponibil in Asia, acesta fiind elegant si puternic in acelasi timp. Din pacate modelul mai sus amintit nu intentioneaza sa vina si in Occident, asa ca o solutie pentru fani ar fi achizitionarea lui din Asia.

Si mai exista o posibilitate. Un dispozitiv intitulat HTC One M9e a fost reperat de TENAA in Republica Chineza. Noul HTC One M9e pare sa fie asemanator cu fratele sau mai mare, dar cu ceva diferente notabile. Prima este faptul ca Duo Camera nu este disponibila pe acest terminal, dar vine cu un ecran de 5.2-inch Quad HD, un procesor 2.2GHz octa-core, 3GB de RAM, o camera de 20-megapixel cu dual-tone flash, UltraPixel front imager, microSD si cititor de amprente.

Daca acest terminal este adresat pietei americane sau europene ramane de vazut. Un lucru este cert, procesorul este foarte posibil sa fie un MediaTek, data fiind carcasa telefonului, overall pozitionandu-se ca un dispozitiv mid end.

Articole asemanatoare

Back to top button