PC&Consoles

Varianta gratuită a lui EVE Online va oferi mai multe lucruri

Varianta gratuită a lui EVE Online, care oferă jucătorilor fără abonament acces la un număr limitat de abilități și nave, va deveni în curând mult mai generoasă. În decembrie, clonele alfa (jucătorii de varianta gratuită) vor avea acces la un set extins de nave și arme.

Steven ‘CCP Rise’ Clark a declarat acum câteva zile la Eve Vegas 2017:

Dorim să aducem jucătorii Alpha mai aproape de cei Omega [jucătorii abonați] în ceea ce privește puterea.

În primul rând, clonele Alpha vor avea acces la variantele de arme mici și medii Tech 2. Aceste variante sunt o necesitate pentru multe flote, deoarece pot provoca pagube mult mai mari și pot folosi muniție specială care oferă jucătorilor mai multe posibilități pe câmpul de luptă.

Aceste noi arme sunt totuși eclipsate de faptul că acum clonele Alpha vor putea în curând să piloteze battlecruisere și battleships – coloana vertebrală pentru orice flotă din EVE Online. Aceste tipuri de nave sunt considerabil mai solide decât variantele mai mici precum cruiserele și fregatele la care au acces în acest moment clonele Alpha.

Pe lângă asta, clonele Alpha pot acum să aleagă să antreneze abilități din orice imperiu, pe când înainte erau limitați la a zbura în nave care aparțineau doar unuia singur. Asta înseamnă de asemenea că vor primi acces și la nave hibride puternice, precum Machariel, care necesită abilități din două imperii pentru a putea fi pilotată.

În varianta actuală a jocului, clonele Alpha pot antrena talente ce însumează în total 5 milioane de puncte. Varianta nouă va mări această limită până la 20 milioane. Este în continuare o sumă de puncte foarte mică pentru orice abonat la EVE, mulți dintre aceștia având caractere cu sute de mii puncte. În timp ce clonele Alpha vor avea acces la battleships, nu vor putea totuși să zboare în variantele specializate tech 2.

Există totuși o capcană. Pentru a avea acces la numărul total de punte de 20 milioane, jucătorii Alpha vor trebui ori să cumpere aceste puncte, ori să se aboneze. Ambele variante pot fi realizate atât cu bani din joc cât și cu bani reali. Vestea bună este că, odată antrenate, aceste abilități rămân deblocate permanent. Așadar un jucător care nu plătește nu este obligat să continue să se aboneze odată ce a atins 20 milioane de puncte. De asemenea, jucătorii care revin la joc și au deja antrenate aceste abilități, vor avea acces la ele fără să mai plătească nimic suplimentar.

Sistemul de abilități al lui EVE este foarte mult bazat pe specializările pe diferite nișe. Deci dacă jucătorii Alpha nu vor reuși totuși să antreneze abilități pentru condus fiecare tip de navă fără să plătească, își vor putea totuși investi punctele într-un mod inteligent și să învețe să piloteze câteva dintre navele mai puternice din joc.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button