MORE

Varianta de PC a lui Black Ops 3 vine cu mod-uri si aim assist pentru controller

Stiti ce nu a avut pana acum seria Call of Duty, dar dupa lupte seculare Black Ops 3 a implementat pana la urma? Suport pentru mod-uri! Intr-un final avem inapoi asa ceva pe PC, asta dupa o lunga absenta a tool-urilor de modare oficiale, modderii fiind obligati sa foloseasca reskin-uri si alte unelte mai putin traditionale pentru a realiza un mod.

Probabil ultimul, cel mai cunoscut si cel mai aplaudat mod pentru Call of Duty a fost pe vremea cand primul Modern Warfare era deja destul de vechi si se numea Galactic Warfare, fiind o adaptare a seriei Battlefront in motorul Call of Duty. Dar se pare ca lucrurile se schimba, iar TreyArch, impreuna cu Activision si-au dat seama ca au o cumunitate destul de activa pe PC, care, indiferent ca ei doresc sau nu, vor moda si transforma jocul. Asa ca daca nu poti sa ii infrangi… li te alaturi.

Dar… ce o sa poti sa faci cu aceste noi unelte de moding? Ei bine:

  • Se vor putea realiza harti si moduri de joc.
  • Uneltele de mod vor include fisiere de servere Unranked dedicate, astfel poti realiza un server indiferent de locatia ta.
  • Unranked Server Browsers

Din pacate aceste unelte vor intra in folosinta la jumatatea luni martie anul viitor si trebuie precizat ca aceasta implementare face parte dintr-un alfa test, asta insemnand ca abia spre finalul ciclului de viata al jocului se vor maturiza, cand deja va aparea urmatorul joc din serie. Asta daca nu Activision ne pregateste o surpriza si scade numarul de lansari COD. Un alt lucru care s-ar putea sa bucure jucatorii de PC care sunt obisnuiti cu un controller, TreyArch a anuntat si faptul ca aim assist-ul va fi implementat si el pentru controllere, ceea ce face controlarea jocului cu ajutorul unui controller mult mai usoara, dar este si un avantaj in cazul quick-scoperilor, depinde cum privesti situatia. Pana la urma avem Mod-uri! Iar asta este un lucru bun![TryArch]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button