Telefoane

Varianta de Android a lui BlackBerry ar putea veni și pe alte telefoane

Telefoanele BlackBerry sunt cunoscute în ultima vreme în mare parte pentru nivelul de securizare pe care îl oferă, în comparație cu alte modele de mobile ce folosesc Android. Dar dacă vreți și voi avantajele software ale unui BlackBerry fără telefonul în sine, este posibil să aveți o soluție în viitor.

Conform veștilor care circulă acum prin industrie, BlackBerry ar pregăti distribuirea propriei variante de Android, ce se va numi BlackBerry Secure și va funcționa pe o varietate de alte mobile ce sunt compatibile la nivel hardware. Compania a emis până și o declarație oficială, spunând că este în discuții diferite entități pentru a-și licenția sistemul de operare. Nu s-a pomenit însă posibilitatea ca BlackBerry Secure să își facă apariția și pe cont propriu.

Și-au făcut însă apariția semne că această variantă de Android va fi orientată și către dispozitivele din segmentul Internet of Things. Iar asta ar fi o mișcare foarte bună, pentru că majoritatea dispozitivelor de acest tip tind să aibă același nivel de securizare ca o poartă larg deschisă la un câmp fără garduri cu un semn mare pe un maldăr de fripturi pe care scrie „Nu le furați”, cu o haită de câini care nu pot citi pe partea opusă a străzii.

Mai multe informații despre BlackBerry Secure își vor face apariția în curând.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button