GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Red Dead Online, disponibil incepand de astazi

Red Dead Online va fi lansat treptat pentru a evita problemele timpurii cu care s-a confruntat GTA Online.

Cei de la Rockstar Games au anuntat ca Red Dead Online, componenta de multiplayer pentru Red Dead Redemption 2, va fi disponibil incepand cu aceasta saptamana. In curand, jucatorii vor putea sa exploreze frontiera vestica, sa vaneze, sa pescuiasca si, bineinteles, sa omoare tot ceea ce se misca, de data aceasta insotiti de prieteni.

Red Dead Online este lansat treptat, incepand de astazi, 27 noiembrie si continuand pana vineri, 30 noiembrie. Primii care vor apuca sa intre in salbaticia RDO alaturi de prieteni vor fi jucatorii care au cumparat editia ultimate a Red Dead Redemption 2, care vor avea acces la componenta multiplayer incepand cu 27 noiembrie. Ei vor fi urmati in ziua urmatoare de cei care au jucat Red Dead Redemption 2 la data lansarii (26 octombrie), apoi, pe 29 noiemrie, de oricine a jucat Red Dead 2 in primul weekend (26-29 octombrie). In final, toti ceilalti detinatori de RDR 2 vor avea acces la componenta online incepand cu 30 noiembrie.

Rockstar se refera la aceasta versiune ca fiind una beta, astfel incat jucatorii se pot astepta ca unele lucruri sa nu functioneze tocmai optim. Procesul de lansare treptata este probabil o incercare de a preveni repetarea problemelor care au afectat GTA Online la debutul din 2013. Multi jucatori nu s-au putut conecta inca din prima zi, nu au putut termina tutorialul sau chiar si-au pierdut personajele. Rockstar a mers atat de departe incat sa dezactiveze temporar achizitiile pe bani reali, pana cand si-a pus in ordine toate lucrurile. GTA Online a devenit in cele din urma un imens succes financiar si e de asteptat ca acelasi lucru sa se intample si cu Red Dead Online.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button