GamingRSS PaginaDeMedia

Varianta Alpha a noului Call of Duty a aparut pe Microsoft Store

Deja a devenit un obicei ca an de an sa avem parte de un nou Call of Duty. De aceasta data, se pare ca urmatorul titlu va fi un reboot sau o continuare a seriei Black Ops. In acelasi timp, Activision pare ca testeaza de zor jocul care poarta numele de cod The Red Door. Chiar acum cateva ore pe Microsoft Store a aparut o pagina pentru un joc Shooter al producatorului care poarta fix acest nume.

Call of Duty The Red Door Activision Microsoft Store

Nu este pentru prima oara cand The Red Door apare pe internet, prima aparitie fiind pe PlayStation Store. Pe atunci au aparut discutii pe reddit in care niste data miners au scobocit prin fisierele jocului si au gasit referinte la Call of Duty. In plus, fanii teoriilor conspirationiste au indicat ca usa rosie ar fi referinta le piesa Paint it Black a celor de la The Rolling Stones; o melodie specifica perioadei care a gazduit si razboiul din Vietnam. Stiti voi, Black Ops. Revenind la listarea de pe Microsoft Store, descrierea jocului suna cam asa:

Exista mai mult de un singur adevar. Daca vei cauta raspunsuri, fii pregatit sa pui totul la indoiala si sa accepti faptul ca nimic nu va mai fi la fel. Usa rosie te asteapta, ai curaj sa treci prin ea?

Pe pagina de pe Microsoft Store avem specificata chiar si dimensiunea jocului care este de 81.65GB. Versiunea de pe PlayStation Store era ceva mai mica, la „doar” 71GB. Asta indica fie ca jocul a mai avansat de cand a fost publicat pe PS Store, fie versiunea de Xbox One X are texturi mai mari. Un lucru este sigur; ne asteapta un nou Call of Duty anul acesta. Sper doar sa nu mai fie nimic SF ca titlurile precedente si sa abordeze directia lui Modern Warfare 2019.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button