GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Vânzările lui Anthem nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor EA

Noul IP Anthem al lui BioWare a fost lansat în februarie și, în ciuda unui start puternic al vânzărilor în Statele Unite, nu a reușit să se ridice la așteptările distribuitorului Electronic Arts.

Ca parte a ultimului raport al companiei EA, CEO-ul Andrew Wilson, a declarat: „Lansarea lui Anthem nu a atins așteptările noastre„. În februarie, chiar înainte de lansarea jocului, directorul EA, Blake Jorgensen, a declarat că distribuitorul așteaptă ca jocul să vândă între 5-6 milioane de unități până la sfârșitul lunii martie. El a spus că și mai mulți bani era de așteptat să vină din microtranzacții.

EA nu a oferit niciun fel de specificații despre câte unități s-au vândut. Oricum, Anthem nu a fost hitul pe care EA și BioWare și l-ar fi dorit. În ciuda acestui fapt, Wilson a spus că își ia angajamentul să susțină funcțiile live ale jocului pe termen lung.

Wilson a spus că BioWare este conștient de feedback-ul primit de la jucători, că vor „mai multă profunzime și varietate în modul de misiune al jocului„.

Echipa este acum foarte concentrată pe îmbunătățirea continuă a jocului și va aduce apoi mai multe actualizări de conținut și evenimente în joc care vor spori și extinde experiența lui Anthem. Noi credem în echipa de la BioWare și credem, de asemenea, în ceea ce ne-am propus să realizăm cu acest joc – construirea unui nou IP și combinarea genurilor pentru a ajunge la o nouă audiență.

Cei care joacă Anthem, joacă mult. Împreună, jucătorii au înregistrat mai mult de 150 de milioane de ore în joc de la lansare.

Săptămâna trecută dezvoltatorii jocului au spus că rămân „100% angajați” în dezvoltarea lui Anthem în urma întârzierii numeroaselor caracteristici anticipate. O parte a angajamentului BioWare de îmbunătățire a jocului este prin lansarea unui nou server pentru Player Feedback Environment (PFE) pentru versiunea de PC.

Începand cu luna februarie, lansarea lui Anthem a marcat cel de-al doilea cel mai bun debut în prima sa luna pentru orice joc BioWare din istorie în Statele Unite, fiind întrecut doar de Mass Effect 3. În conferința cu investitorii, Jorgensen a spus ca Anthem este „cel mai digital joc pe care l-am lansat vreodată” în privința vânzărilor. În ansamblu, 49% din vânzările jocului pe PS4 și Xbox One au fost digitale.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button