Știri IT

Vanzarile pe Xbox One pentru Call of Duty Black Ops au sarit de 13,000%

Call of Duty Black Ops a devenit in mod oficial compatibil cu noua generatie de console, jocul de Xbox 360 acum functionand pe Xbox One. Proprietarii consolei au tot dus dorul acestui joc din seria Call of Duty, dorind sa il vada pe Xbox One de cand Microsoft a decis sa lase jucatorii sa voteze ce titluri vor primi functia de compatibilitate.

Vanzarile lui Call of Duty Black Ops pe Amazon au dezvaluit cat de mult dorea publicul sa il joace pe Xbox One. De cand a devenit compatibil vanzarile sale au crescut cu 13400% pe Amazon UK, conform site-ului VideoGamer. In SUA cresterea a fost in jur de 3000%. Asta nici macar nu ia in calcul vanzarile digitale efectuate direct prin Xbox.

Acum ca Black Ops are compatibilitate cu Xbox One, exista speranta pentru seria Bioshock, Halo Wars, Skate 3, jocuri despre care se dadeau indicii, pe langa Call of Duty Black Ops, ca ar putea primi compatibilitate cu generatia actuala. Atunci, Microsoft a spus ca indiciile erau nimic altceva decat un e-mail trimis accidental, dar din moment ce unul din jocurile mentionate chiar functioneaza acum pe Xbox Onne, ne pune pe ganduri ca si restul vor primi tratamentul acesta. Totusi, pentru un joc Call of Duty chiar nu suntem mirati!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button