GAMING

GTA V s-a distribuit pana in acest moment in „doar” 54 de milioane de copii!

Nu e ca si cum Rockstar nu au cu ce sa se mandreasca, GTA V fiind un real succes pentru studio, Take-Two Interactive cel mai probabil fiind extrem de multumiti de performantele jocului, atat cand vine vorba de joc in sine, dar si din punct de vedere al vanzarilor.

Cu toate ca nu discutam despre copii vandute, ci doar distribuite de GTA V, numarul este cu adevarat impresionant, cele 54 de milioane de copii, facand ca in viitor GTA V sa aiba o sansa sa detroneze Minecraft, joc care pana in acest moment are 70 de milioane de copii distribuite. Grand Theft Auto V, care in urma cu trei luni se afla la 52 de milioane de copii vandute, acum urca inca putin in acest clasament al celor mai bine vandute jocuri din istorie.

Bine, pana sa ajunga din urma Tetris mai are 🙂 Chiar si asa, discutam despre un joc care s-a vandut intr-o singura zi in valoare de 800 de milioane de dolari, marind astfel venitul celor de la Take-Two cu un procent „infim” de 142%, ceea ce se traduce intr-un capital actual de 366.4 milioane de dolari. In concluzie, GTA V are o sansa sa detroneze Minecraft de pe locul 3 al celor mai bine vandute jocuri din istorie.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close