Tech&ITGamingRSS PaginaDeMedia

Brandul HyperX a fost vândut de Kingston către cei de la HP Inc.

Kingston Technology Europe Co LPP a anunțat astăzi vânzarea diviziei de gaming HyperX către HP Inc. Această achiziție susține strategia HP de a stimula creșterea vânzărilor de computere personale, iar accesul la un brand de periferice de gaming este foarte atractiv. Portofoliul HyperX acoperă o gamă largă de periferice de gaming precum căști, tastaturi, mouse-uri, mouse pad-uri, microfoane și accesorii pentru console.

HyperX este lider în producerea perifericelor, cu o tehnologie recunoscută și apreciată de pasionații de jocuri din întreaga lume. De aceea suntem încântați să le urăm bun venit în familia HP. Vedem oportunități semnificative pe piața perifericelor, iar adăugarea brandului HyperX la portofoliul nostru va conduce la noi surse de inovație și creștere pentru afacerea noastră.

Enrique Lores, Președinte și CEO HP Inc.

Gaming-ul pe PC a luat avânt puternic în ultimii ani și a reușit să popularizeze și industria de PC hardware destul de mult. Estimările vorbesc despre o valoare de 70 de miliarde de dolari a acestei industrii până în 2023. De asemenea, piața perifericelor are potențial să ajungă la o valoare de 12.2 miliarde de dolari până în 2024, perifericele de gaming reprezentând o parte disproporționala a acestei creșteri.

HyperX se alătură diviziei de gaming HP

Pe segmentul de gaming, HP a dezvoltat la nivel global un portofoliu mare și în continuă creștere condus de brandul OMEN. Acesta s-a dezvoltat într-un ecosistem foarte bogat care include hardware, software, conținut și servicii, iar compania continuă dezvoltarea în domeniul de gaming prin lansarea unor produse precum laptopurile OMEN 15 și Pavilion Gaming 16. În acest fel, adăugarea brandului HyperX la ecosistemul de gaming HP va oferi experiențe noi și inovatoare în tot ceea ce pasionații de jocuri văd, aud și ating.

Conform înțelegerii, HP va plăti 425 de milioane de dolari pentru brandul HyperX, tranzacția urmând să fie finalizată în al doilea trimestru al anului 2021. Kingston va păstra în continuare divizia de memorii flash, DRAM și SSD-uri sub brandul HyperX, astfel doar perifericele vor ajunge în tabăra HP.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button