Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

The Vanishing of Ethan Carter – sangeros si grafic…dar bun!

/
/
/
/
image

Inca de cand developer-ul jocurilor Painkiller si Bulletstorm a anuntat ca lucreza la o „poveste horror ciudata” cu accentul pe explorare si descoperire, am fost entuziasmat si incitat in legatura cu noul lor joc. Echipa a fost foarte atenta cu marketing-ul lui The Vanishing of Ethan Carter. Ne-au aratat imagini frumoase si teasere, dar, nu ne-au dezvaluit aproape nimic despre cum se va juca acest joc.

Ei bine, un nou site Ethan Carter a fost deschis maselor de internauti. Pe site poate fi gasit un gameplay de 13 de minute insotit de o data de lansare.                        Trailer-ul sare din loc in loc, deoarece naratorul Adrian Chmielarz nu doreste sa strice anumite momente importante de la inceputul jocului. Insa, chiar si asa, gameplay-ul reuseste sa ne demonstreze destul de bine cum abilitatile supranaturale ale detectivului Paul Prospero, protagonistul jocului, vor functiona in timpul gameplay-ului. Abilitatile sale sunt subtile si foarte bine integrate in lumea jocului. „Talentele” lui Prospero imi aduc putin aminte de elementele supranaturale din jocurile Cognition si Moebius de la Phoenix Online.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar