MORE

Vampyr a fost amânat până anul viitor

Dacă sperați ca la acest sfârșit de an să aveți parte de un nou joc de singleplayer cu și despre vampiri, atunci probabil va trebui să instalați iar VTMB și să vedeți ce s-a mai schimbat în ultimul patch de comunitate, fiindcă nu aveți altceva.

Studioul Dontnod anunță că nu va mai lansa Vampyr anul acesta, ci abia anul viitor din cauza unor probleme de ordin tehnic ce vor trebui rezolvate. Jocul va fi disponibil cândva prin primăvara lui 2018. Poate nu tocmai cel mai propice anotimp pentru joc despre vampiri cu o așezare întunecată, sumbră, oarecum sinistră și deprimantă, dar măcar nu va exploda atunci când încerci să îl joci.

În Vampyr iei rolul unui doctor din Londra, la începutul erei industriale, în timpul unei molime. În timp ce încerci să salvezi un pacient, ești mușcat și transformat într-un vampir. Iar apoi îți petreci restul timpului încercând să reconciliezi faptul că ești atât un doctor a cărui scop este cel de-a salva viața oamenilor, în timp ce trebuie să te și hrănești cu sângele și viața lor.

Cu puțin noroc, va ieși mai bine ca celălalt joc de acțiune făcut de Dontnod, al cărui nume nici măcar nu îl mai țin minte.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button