GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 a fost anunțat

După câteva săptămâni de speculații, tachinare, și un ARG sub forma unei aplicații de dating, Paradox a făcut în cele din urmă lucrurile oficiale la Game Developers Conference din San Francisco: va publica Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Pentru a fi cât se poate de clari, nu este vorba despre vreun remake sau remaster al lui Bloodlines din 2004, ci o continuare adecvată, dezvoltată de Hardsuit Labs. RPG-ul first person se petrece la câțiva ani după evenimentele din Bloodlines, iar acțiunea are loc într-un oraș nou pentru serie: Seattle, Washington. Există și un trailer la sfârșitul acestui articol.

În Bloodlines 2, jucătorii vor fi în rolul unui vampir nou și vor interacționa cu diferitele clanuri de vampiri și facțiunile politice care se luptă pentru controlul orașului, în timp ce se vor furișa și vor lupta din perspectiva first person folosind o serie de puteri vampirice. Brian Mitsoda, designer și scriitor al jocului original Bloodlines, se află din nou la bord în calitate de designer narativ al lui Bloodlines 2.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 nu va fi lansat până în 2020, deși pre-comenzile sunt deja disponibile pe Steam, Epic Store (da, pe ambele!), GOG.com și magazinul virtual Paradox.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button